zaterdag, 28. november 2009 - 21:22

Dirk Scheringa zijn Mercedes staat te koop in Borger

Borger

De Mercedes van Dirk Scheringa, de ex-topman van de failliete DSB Bank, staat te koop in de showroom van Autocentrum Borger.

Tom Ganzevoort van Autocentrum Borger wist vorige week op een faillissementsveiling in Barneveld de Mercedes E320 CDI van 2007 met 71.000 kilometer op de teller te bemachtigen. Behalve de directiewagen van Dirk Scheringa werden ook de auto’s van de DSB-schaatsploeg en van de AZ spelers geveild, in totaal ging het om 300 auto’s.

“De reden dat ik deze auto heb gekocht is dat het qua prijs een interresante auto is voor ons en daardoor uitstekend in ons assortiment past” aldus Tom Ganzevoort, die er best wel een beetje trots op is dat de auto van Dirk Scheringa nu in zijn showroom in Borger te koop staat. De autoverkoper is wel verbaasd over alle aandacht die hij heeft gekregen sinds bekend werd dat hij de auto van Dirk Scheringa heeft gekocht. “De telefoon heeft roodgloeiend gestaan de afgelopen dagen, maar ook alle media aandacht heeft mij enorm verbaasd” aldus de goedlachse Tom Ganzevoort.

Een regionaal dagblad berichtte deze week nog dat de auto niet van Dirk Scheringa zou zijn geweest. Inmiddels heeft een ex-medewerker van de DSB Bank aan Tom Ganzevoort bevestigd dat de Mercedes wel van Dirk Scheringa is geweest en dat hij de afgelopen maanden in deze auto heeft rondgereden. Door alle aandacht in de media is het in de showroom van Autocentrum Borger drukker dan normaal en een aantal mensen heeft al serieus belangstelling voor de auto getoond, die voor €41.000 in de showroom te koop staat.
Provincie:
Tag(s):