zaterdag, 7. november 2009 - 14:56

Dodelijk ongeluk N320

Culemborg

Zaterdagmiddag verloor een jonge man uit Culemborg de macht over het stuur en belandde frontaal tegen een boom. De man kwam hierbij om het leven.

De gemeenschappelijke meldkamer kreeg zaterdagmiddag rond half twee een melding binnen over een zwaar ongeval. Een jonge man reed met zijn auto over de N320 in Culemborg in de richting van de A2.

Vlakbij de kruising met de Daan van Dijkweg belandde hij frontaal tegen een boom. De traumahelikopter, ambulance, politie en brandweer zijn direct naar de opgegeven locatie gegaan. De jonge man uit Culemborg bleek bij aankomst van de hulpdiensten al te zijn overleden.

Onderzoek
De dienst Verkeersongevallenanalyse verricht sporenonderzoek op de locatie en politie spreekt nog met getuigen. Uit resultaten van deze onderzoeken zal men meer te weten komen over de toedracht van het ongeval. De plaats waar de jonge man tegen de boom is beland, is afgezet zodat hulpdiensten de nodige onderzoeken kunnen verrichten. Daar ondervindt doorgaand verkeer over de N320 nagenoeg geen hinder van.

Op dit moment is de identiteit van het slachtoffer nog niet bekend.
Provincie:
Tag(s):