zondag, 15. november 2009 - 12:49

Drie aanhoudingen na bedreiging

Lelystad

Zaterdagnacht zijn drie mannen ( 27, 32 en 39 jaar) uit Lelystad aangehouden nadat ze eerder op de avond betrokken waren bij een bedreiging met een vuurwapen op Punter. De drie zijn door agenten door middel van de autoprocedure aangehouden.

Bij de aanhouding werd een slagwapen en een hoeveelheid harddrugs aangetroffen. De mannen zijn ingesloten en zitten vast. De recherche van district Noord heeft de zaak in onderzoek.

Op Punter vond rond 23.00 uur een bedreiging plaats. De melder sprak over drie mannen in een auto en een mogelijk vuurwapen. Direct rukten verschillende politie-eenheden naar de locatie maar de verdachten bleken al te zijn gevlucht. De aangever wist een goed signalement van de mannen te geven en ook een kleur en type van de auto.

Surveillerende agenten zagen rond 01.15 uur in de omgeving van Spaanderbank de bewuste auto met de drie mannen rijden. Met behulp van extra politieagenten werd de auto tot stoppen gemaand en de autoprocedure ingezet. De drie inzittenden werden aangehouden en samen met de auto onderzocht. Hierbij werd een slagwapen en een hoeveelheid vermoedelijke harddrugs aangetroffen en in beslag genomen. Wat zich heeft afgespeeld op Punter wordt door de recherche onderzocht.
Provincie:
Tag(s):