woensdag, 26. augustus 2009 - 13:08

Drie skimmers aangehouden dankzij oplettende getuige

Bergen op Zoom

Woensdagnacht hield de politie drie Roemenen aan op verdenking van het plaatsen van skimapparatuur.

Woensdagnacht hield de politie drie Roemenen aan op verdenking van het plaatsen van skimapparatuur. Dankzij een oplettende getuige trof de politie de drie in de bosjes nabij de Kastanjelaan aan. Na wat onderzoek werd skimapparatuur aangetroffen bij een benzinepomp.

Woensdag kreeg de politie even na 02.00 uur melding van een zeer oplettende getuige. Deze meldde dat drie personen zich verdacht ophielden bij de benzinepomp aan de Kastanjelaan. De politie ging kijken en trof drie personen aan in de bosjes.

De drie konden geen goede verklaring geven voor hun aanwezigheid. De getuige liet de politie zien waar ze de mannen eerder had gezien.
Bij fouillering van de drie mannen werden autosleutels aangetroffen. In de bijbehorende auto werd een navigatiesysteem aangetroffen, waarin het adres van een nabijgelegen benzinepomp was ingevoerd.

Bij controle van de benzinepomp werd skimapparatuur aangetroffen op de pinautomaat. De apparatuur is voor onderzoek in beslag genomen.
De politie hield de drie mannen aan. De twee 41-jarige mannen en de 21-jarige man uit Roemenië zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder onderzoek. Hun auto en de, in het benzinestation aangetroffen, pinapparatuur is in beslag genomen voor onderzoek.
De gedupeerde is in kennis gesteld. De politie zal aangifte opnemen.

De politie hield de afgelopen weken meerdere
Provincie:
Tag(s):