woensdag, 9. september 2009 - 21:51

Droompaar Sky radio krijgt weekendje Haarlemmermeer

Haarlemmermeer

De gemeente Haarlemmermeer en Haarlemmermeerse ondernemers hebben woensdag het droompaar van Sky Radio een weekendje in de polder aangeboden.

Dit gebeurde nadat zij op Schiphol door burgemeester Weterings in de echt waren verbonden. Hij werd daarbij geassisteerd door Marco Borsato, die na de huwelijksplechtigheid exclusief voor het bruidspaar en hun gasten optrad.

Het paar had de prijsvraag van Sky Radio gewonnen en kreeg daarop door de radiozender het huwelijk en een vakantie op Mauritius aangeboden. Burgemeester Weterings verraste het paar met het weekendje Haarlemmermeer tijdens MeerLive volgend jaar.

Het geheel verzorgd weekend bestaat uit twee nachten in de bruidssuite van hotel Courtyard by Marriott, diners bij Muse á Muse, Cosie aan de Vaart en op landgoed De Olmenhorst en een VIP-avond bij het muziekfestival MeerLive.

Verder krijgen ze een rondleiding in het Cruquiusmuseum, een vlucht in de flightsimulator en een picknick met streekproducten van de Meerboeren.

En als klap op de vuurpijl een danscursus naar keuze bij dansschool Marcella van Altena en een boottocht op de Ringvaart.

De gemeente en ondernemers laten daarmee, volgend jaar zomer, de dynamiek en de contrasten van Haarlemmermeer aan het bruidspaar zien.

Foto van links naar rechts: Rick Claus (Courtyard by Marriott Marco Borsato, het bruidspaar Paul van Poppel en Daniëlle Compen,) Martin Langeveld (MeerLive), burgemeester Theo Weterings van Haarlemmermeer en Debby de Rijk (city marketing Haarlemmermeer)
Provincie:
Tag(s):