woensdag, 28. oktober 2009 - 16:08

Eerste JouwZeeland envelop gevonden

Breskens

Na slechts drie tips is de eerste JouwZeeland envelop gevonden door Robin (17 jaar) uit Schoondijke. Hij heeft daarmee een snowboardles ter waarde van 150 euro gewonnen. Robin heeft de envelop van het thema Openbaar Vervoer gevonden, die verstopt lag in Breskens bij het fiets-voetveer.

JouwZeeland is het platform voor jongerenparticipatie bij de Provincie Zeeland, waarvan de website afgelopen zomer volledig is vernieuwd. De enveloppenactie heeft tot doel dit vernieuwde platform en de mogelijkheden ervan duidelijk te maken aan de Zeeuwse jeugd, zodat er nog meer jongeren meepraten, -denken en -doen met de Provincie.

Tijdens de actie worden vrijwel dagelijks aanwijzingen gegeven over de vindplaats van de enveloppen via www.jouwzeeland.nl. De vindplaatsen houden verband met de zes thema's uit het Integraal Jeugdbeleid van de Provincie Zeeland. Om mee te kunnen doen, dienen jongeren zich gratis aan te melden op de website van JouwZeeland. De actie is alleen bedoeld voor jongeren in Zeeland van 12 t/m 24 jaar.

Jongeren kunnen zich op www.jouwzeeland.nl nog steeds aanmelden voor de zoektocht naar de andere elf enveloppen.

Het introductiefilmpje van de enveloppenactie is te bekijken en te downloaden op http://www.youtube.com/user/ditisjouwzeeland.
Provincie:
Tag(s):