dinsdag, 15. september 2009 - 12:38

Erotiek lijdt niet onder economische malaise

Utrecht

'Slechte economische tijden hebben weinig invloed op de behoefte aan erotiek'. Dat zegt Saskia Bras van de KamaSutrA beurs die vrijdag van start gaat in de Utrechtse Jaarbeurs. De voorverkoop voor het erotische evenement overtreft alle verwachtingen.

Het is uitgegroeid tot het grootste erotische lifestyle evenement in Nederland", verklaart Bras die aan de wieg stond van de beurs. Op 18, 19 & 20 september vormt de Jaarbeurs opnieuw het decor voor onder meer shows en erotische attracties.

Naast bekende attracties als het Erotische Doolhof, het Swingers café en de KSA Ladies Club, zullen ook tal van sterren uit de wereld van erotiek hun opwachting maken. Op het hoofdpodium treedt de wereldberoemde Bobbi Eden op.

Daarnaast zullen acts te zien zijn waarbij acrobatiek gecombineerd wordt met erotiek. KSA is al jaren het best bezochte erotische lifestyle evenement van Nederland. De eerste editie vond plaats in 2000 in Utrecht, in de beginjaren werd langs verschillende steden gereisd. Omdat de schaal dusdanig groot werd is in 2006 besloten om daarmee te stoppen. Inmiddels vindt uitsluitend in Utrecht twee keer per jaar een beurs plaats in het complex van de Jaarbeurs.
Categorie:
Tag(s):