dinsdag, 21. juli 2009 - 20:07

Exclusief beeld van nieuwe Johnny Depp film 'Public Enemies'

Amsterdam

Een video featurette van de nieuwste film van Michael Mann (Collateral, Miami Vice) met Johnny Depp en Christian Bale is vanaf vandaag exclusief bij Blik Op Nieuws te zien.

Vanaf 30 juli draait de film 'Public Enemies' in de bioscoop. Johnny Depp is te zien in de rol van de beroemde bankovervaller John Dillinger. Daarnaast spelen ook Christian Bale en Oscar-winnares Marion Cotillard (La Vie en Rose) een hoofdrol. Johnny Depp en Christian Bale in één film. Mann schreef zelf het scenario dat gebaseerd is op het boek Public Enemies van auteur Bryan Burrough.

De film
De jaren 1930 worden in de Verenigde Staten gekenmerkt door misdaden en gangsters die het land onveilig maken. John Dillinger is een bekende bankrover en moordenaar die steeds uit de handen van de politie weet te glippen. Tijdens haar zoektocht naar Dillinger en zijn collega's Baby Face Nelson en Pretty Boy Floyd krijgt de politie de hulp van enkele gevaarlijke, federale agenten. Melvin Purvis leidt in dienst van J. Edgar Hoover het groepje agenten dat probeert om de beruchte gangsters te arresteren.

In de video featurette vertellen Johnny Depp, Christian Bale en Michael Mann over hoe goed bankrover Dillinger was in wat hij deed en hoe ze dit in beeld hebben gebracht.
Categorie:
Tag(s):