donderdag, 31. december 2009 - 9:24

Extra inzet politie na golf overvallen

Venlo

De politie Limburg-Noord gaat extra agenten inzetten rondom openings- en sluitingstijden van winkels, supermarkten en tankstations. Aanleiding hiervoor is de piek van overvallen in de afgelopen week.

Zo werden er in Venray en in Well op woensdagochtend twee supermarkten overvallen. Woensdagavond was het raak in Roermond. Daar werd door drie mannen een overval gepleegd op een tankstation aan de Spoorlaan-Noord. Nadat de overvallers er zonder buit vandoor gingen, kon de politie al snel twee van de mannen arresteren. Ook in Weert vond woensdagavond kort voor middernacht een overval plaats op een snackbar. Twee mannen drongen de eetgelegenheid aan de St. Odastraat binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een wapen. De twee verdachten zijn met onbekende buit vertrokken.

Na de overvalgolf eerder dit jaar in Noord- en Midden-Limburg geeft de politie nu weer extra prioriteit aan overvallen. Ook roept zij burgers op extra alert te zijn en verdachte situaties meteen te melden bij de politie.
Provincie:
Tag(s):