woensdag, 25. november 2009 - 9:19

Feyenoord hoopt op samenwerking met Real Madrid

Rotterdam

(Elf-Voetbal) Feyenoord heeft in de persoon van technisch directeur Leo Beenhakker bij Real Madrid aangeklopt om te praten over een mogelijke samenwerking. Volgens Don Leo zouden talenten van De Koninklijke goed in Rotterdam kunnen rijpen.

Beenhakker, zelf oud-trainer van Real, belde onlangs met Jorge Valdano, de technisch directeur van de club. "Ik heb Jorge Valdano gevraagd mee te denken", tekende het AD dinsdagavond op uit zijn mond bij de presentatie van het boek 'De Koninklijke' in Amsterdam.

Beenhakker: "Bij Real Madrid lopen spelers die nog niet aan het grote werk toe zijn, omdat bijvoorbeeld Raúl op hun favoriete positie speelt. Die gasten zouden voor Feyenoord een versterking zijn. Ik heb dat aspect bij hem neergelegd. De jonge talenten van Real Madrid zouden bij Feyenoord een stap voorwaarts kunnen maken. We gaan daar binnenkort verder praten."

De laatste weken hebben diverse clubs zich in de Kuip gemeld om samen te werken met Feyenoord. "Ik zie veel in samenwerkingsverbanden", aldus Beenhakker. "Club Luik heeft ons benaderd. We denken er serieus over na. Toen ik bij Ajax werkte, was ik nauw betrokken bij de samenwerking met GBA. De Mul, Vermaelen, Alderweireld en Vertonghen kwamen naar Amsterdam. Dat heeft de club geen windeieren gelegd, toch?"
Categorie:
Tag(s):