maandag, 14. september 2009 - 20:34

Frans Molenaar kiest voor C&A

Amsterdam

Frans Molenaar en C&A slaan de handen ineen en gaan voor de komende jaren exclusief samenwerken. Dit maakten Pals Brust, directeur C&A Nederland, en Frans Molenaar vanavond bekend tijdens de couturemodeshow van Frans Molenaar in het Amstel Hotel.

De samenwerking houdt in dat Frans Molenaar gedurende deze periode meerdere keren per jaar een exclusieve damescollectie voor C&A uitbrengt. De eerste collectie 'Frans Molenaar at C&A' bestaat uit mantels, blazers, blouses, rokken, pantalons en accessoires zoals shawls, tassen en handschoenen. De exclusieve kledinglijn hangt vanaf 8 oktober in 27 geselecteerde C&A-filialen en is te vinden in de C&A-shop op Wehkamp.nl.

Frans Molenaar had altijd al de wens een prêt-à-porter-collectie te maken en zocht contact met C&A. "Ik ben een groot bewonderaar van C&A. Het is een echt Nederlands familiebedrijf met kwalitatief hoogwaardige kleding tegen zeer scherpe prijzen. Het vakmanschap en de winkels van C&A vormen samen met mijn couture een prachtige combinatie. Ik ben trots dat C&A mijn collectie uitbrengt", aldus Frans Molenaar. Naast de collectie 'Frans Molenaar at C&A' heeft Frans Molenaar binnen de collectie van C&A diverse artikelen uitgezocht op stijl en kwaliteit. Deze mode is niet door Frans Molenaar ontworpen, maar wel speciaal door hem geselecteerd en heet daarom 'Selected by Frans Molenaar'. Deze collectie is ook verkrijgbaar vanaf 8 oktober in de 27 geselecteerde C&A-filialen.

C&A wilde al langer een exclusieve collectie brengen. Pals Brust: "Frans Molenaar is Nederlands bekendste couturier en maakt prachtige couturekleding, die echter alleen voor een kleine groep bereikbaar is. Wij vinden het fantastisch dat wij de ontwerpen van Frans Molenaar toegankelijk kunnen maken voor al onze C&A-klanten." C&A en Frans Molenaar willen het 'juist nu' mogelijk maken dat een brede doelgroep zich kan kleden in exclusieve ontwerpen van Frans Molenaar.

De muze van Frans Molenaar, Irene van de Laar, zal tevens het gezicht vormen van de Frans Molenaar-collectie bij C&A. Naast dat zij samen met Frans vanaf 8 oktober groot in de etalages van de geselecteerde filialen van C&A is te zien, zal zij eveneens een deel van de collectie tonen in de televisiecommercial, die ook vanaf deze datum wordt uitgezonden.
Categorie:
Tag(s):