donderdag, 27. augustus 2009 - 22:25

Gedeputeerde Staten steunen sponsoractie: "Vóór de Vuelta, tegen kanker"

Witteveen

De Vuelta in Drenthe en de doorkomst van de tweede etappe in het dorp Witteveen met de eerste bergsprint op de Cota de Witteveen ter herinnering aan Relus ter Beek is voor dorp Witteveen aanleiding om vele activiteiten te organiseren.

Een van de activiteiten is een sponsoractie ten behoeve van de KWF Kankerbestrijding. Het motto daarbij is: Dorp Witteveen in actie: vóór de Vuelta, tegen kanker. Als blijk van steun aan deze actie signeren alle GS-leden en de commissaris van de Koningin vrijdag 28 augustus een aantal T-shirts die op 30 augustus zullen worden verkocht en waarvan de opbrengst gaat naar het KWF.

De leden van Gedeputeerde Staten van Drenthe zijn blij met alle acties en evenementen rondom la Vuelta. Gedeputeerde Anneke Haarsma: “Van tomatenfestijnen tot sponsoracties, je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt georganiseerd rondom la Vuelta. We zijn overweldigd door alle goede initiatieven uit Drenthe. Bij deze willen we onze waardering laten blijken aan alle initiatiefnemers.”
Provincie:
Tag(s):