maandag, 31. augustus 2009 - 9:22

Gemeente waarschuwt voor malafide aannemers

Hoogezand

Het is een terugkerend verschijnsel. In straten en gebieden waar de gemeente onderhoud uitvoert aan de weg duiken personen op die particulieren aanbieden 'ook even hun oprit te doen'. De gemeente Hoogezand-Sappemeer waarschuwt haar inwoners hiervoor.

Vage afspraken en half werk afleveren zijn typische kenmerken van deze malafide aannemers. In de laatste weken duiken in de gemeente Hoogezand -Sappemeer dit soort 'aannemers’ weer op, die ditmaal als opvallend kenmerk in het Engels communiceren.

De mensen die aan de deur komen en u mogelijk een aanbod doen, suggereren een verband met het gemeentelijke wegonderhoud, maar dat is er niet, aldus de gemeente. Zij werken voor zichzelf en zijn niet in dienst van aannemers die voor de gemeente werken. De gemeente raadt u aan voorzichtig te zijn om opdrachten aan hen te verlenen. Weest u dus gewaarschuwd als u te maken krijgt met deze personen. Als u het niet vertrouwt, kunt u contact opnemen met de politie Groningen, telefoon 0900-8844. De politie is bekend met het verschijnsel van deze malafide aannemers die zich huis-aan-huis aanbieden.
Provincie:
Tag(s):