dinsdag, 1. december 2009 - 21:44

Gemeentesecretaris Ida Oostmeijer ruilt Meppel voor Assen

Meppel

Per 1 maart 2010 verlaat Ida A.A. Oostmeijer-Oosting (49) als algemeen directeur-gemeentesecretaris de gemeente Meppel. Vanaf dat moment gaat zij in dezelfde functie aan de slag in de gemeente Assen.

Ida Oostmeijer heeft diverse functies gehad bij zowel bedrijfsleven als overheid. Ze heeft bij de Suikerunie en de provincies Groningen en Drenthe gewerkt. Voordat ze in 2003 directeur-secretaris in de gemeente Meppel werd, was ze sectorhoofd Samenlevingszaken in de gemeente Achtkarspelen.

‘Het accent van mijn werkzaamheden in Meppel lag op het ontwikkelen van de organisatie. Samen met de medewerkers van de gemeente hebben wij een organisatie gebouwd die voorbereid is op de toekomst. Ik ga ervan uit dat het proces van organisatieontwikkeling gewoon doorgaat, want als organisatie moet je steeds inspelen op de verandering om je heen’, aldus Ida Oostmeijer.

‘Met het vertrek van Ida Oostmeijer verlaat een gedreven persoon onze organisatie. In alles wat zij voor Meppel deed, zette zij zich voor meer dan 100 procent in’, vertelt burgemeester Jan Westmaas. ‘Ida Oostmeijer heeft de afgelopen jaren veel betekend in het proces van organisatieontwikkeling. Als gemeentebestuur spreken wij dan ook onze dank uit voor al het goede werk dat zij voor de gemeente Meppel heeft verricht.’
Provincie:
Tag(s):