woensdag, 28. oktober 2009 - 16:26

Gestolen auto ramt politieauto op snelweg

Laren

Een nog onbekende man heeft woensdag 28 oktober 2009 omstreeks 12.20 uur op de A1 ter hoogte van Laren met een gestolen auto een surveillanceauto van de Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten geramd. ‘De man is, nadat hij van een talud was gereden, er vandoor gegaan’, meldt het KLPD woensdag.

Een zoektocht met een heli en een speurhond leidde niet tot het gewenste resultaat. Aan de hand het kenteken bleek dat het voertuig op 23 september 2009 in Harlingen was ontvreemd. De bestuurder, een man tussen de 30 en 35 jaar oud, wilde niet stoppen en ramde de politieauto aan de achterzijde. Daarna ging hij er weer vandoor. Nadat hij met de auto van een talud was gereden ging hij te voet verder in het heidegebied ter hoogte van ‘De Witte Bergen’. Na een uitvoerige zoekactie is de man niet meer teruggevonden.

De man was gekleed in een spijkeroverhemd, donkere jas en broek, had een normaal postuur en had donker naar voren gekamd haar. De man had was 1,75 a 1,80 lang. De Verkeerspolitie unit Ouder Amstel heeft de zaak in onderzoek en is bereikbaar op 020-3428200.
Provincie:
Tag(s):