woensdag, 22. juli 2009 - 20:01

Getuigen oproep aantreffen dode man

Best

Dinsdagochtend is de politie met een onderzoek gestart nadat op het Welschappad in Best het stoffelijk overschot van een tot nu toe onbekende man werd aangetroffen.

Het lichaam werd gevonden door een voorbijganger maandag rond middernacht. De man is vermoedelijk om het leven gekomen door een misdrijf. Op dit moment wordt onderzoek gedaan naar de identiteit van de man. Op de locatie waar het stoffelijk overschot werd aangetroffen vindt een sporenonderzoek plaats.

De politie zoekt getuigen die tussen maandag 21.00 uur en dinsdag 03.00 uur iets gezien hebben dat mogelijk te maken kan hebben met het bovengenoemde incident. Het gaat dan om de onmiddellijke omgeving van het Welschappad. Bijvoorbeeld de Oirschotsedijk, komend vanaf het AZC Eindhoven richting Oirschot. Het Welschappad ligt ter hoogte van de brug over het Beatrix-kanaal; aan de oostzijde van het kanaal.

De andere locatie is de onmiddellijke omgeving van De Maas en de Erica, ook ter hoogte van het kanaal. Getuigen kunnen contact opnemen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0900 - 8844. Anoniem kan ook: 0800 - 7000.
Provincie:
Tag(s):