zaterdag, 14. november 2009 - 14:52

Gewapende overval restaurant

Weesp

Vrijdagavond 13 november werd een gewapende overval gepleegd op een restaurant aan de E du Perronstraat. Even voor 22.00 uur kwamen twee mannen met bivakmutsen het restauarant binnen en riepen om geld. Een van hen bedreigde een personeelslid met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Er werd geen geld afgegeven en geroepen dat de politie gewaarschuwd werd.

Hierop vluchtten de twee zonder buit het restaurant uit in onbekende richting. Een derde persoon heeft buiten vermoedelijk op de uitkijk gestaan. Hij rende weg richting de Jan Prinsstraat. Een onderzoek naar de overval wordt ingezet.

Ten tijde van de overval waren er personeel en meerdere gasten in de zaak aanwezig, niemand raakte gewond.


De twee overvallers waren beide rond de 1.80 meter lang en tussen de 17-25 jaar oud. Ze hadden een normaal postuur, waren geheel in het zwart gekleed en droegen bivakmutsen. De man die buiten stond, was blank, rond de 1.90 meter lang met een slank postuur. Hij had blond stijl haar en droeg ook zwarte kleding.


De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of personen die meer weten van de overval die zich nog niet bij de politie hebben gemeld.
Provincie:
Tag(s):