vrijdag, 6. november 2009 - 9:07

Gezin Oerlemans keert terug naar Nederland

Amsterdam

Na ruim een jaar in de Verenigde Staten keert Eyeworks topman Reinout Oerlemans met zijn gezin terug naar Nederland. In de zomer van 2008 emigreerde het gezin naar Los Angeles om daar minimaal drie jaar te blijven. Maar de financiële crisis zorgt er nu voor dat het gezin eerder terugkeert.

Alhoewel het bedrijf wel succes boekte met de documentaire Octomom, over de beroemde moeder van een achtling, en de gameshow Head Of Tails blijft de groei toch achter bij de verwachtingen. Het televisiebedrijf van Oerlemans heeft inmiddels vestiging in vijftien landen op vier continenten.

Op 16 november beleeft Oerlans zijn debuut als filmregisseur als zijn verfilming van 'Komt een vrouw bij de dokter' van Kluun in premiere gaat.

Reinouts vrouw ex-wielrenster Danielle Overgaag kan dus op zoek gaan naar een geschikte woning voor hun inmiddels grote gezin. Samen hebben ze vier kinderen, Thijmen James (8), Fiene Joan (5), Benjamin Jack ((3) en dochter Katelyn Jane van vijf maanden. Wellicht kan hartsvriendin Estelle Gullit, die al eerder terug keerde uit de Verenigde Staten, haar behulpzaam zijn.
Categorie:
Tag(s):