maandag, 9. november 2009 - 19:50

GGD Flevoland klaar voor vaccinatiecampagne

Almere

Minister Klink maakte bekend dat alle kinderen van 6 maanden tot en met 4 jaar gevaccineerd kunnen worden tegen Nieuwe Influenza A (H1N1). Ook huisgenoten van kinderen 0 tot en met 5 maanden komen in aanmerking voor de vaccinatie. De uitvoering van deze vaccinatie is belegd bij alle GGD’en. Zo is GGD Flevoland verantwoordelijk voor de uitvoering van de vaccinatie onder zo’n 30.000 kinderen en huisgenoten in de provincie Flevoland.

Iedereen die in aanmerking komt voor een vaccinatie tegen Nieuwe Influenza A (H1N1) krijgt volgende week een uitnodiging. De uitnodigingen worden landelijk verspreid. De vaccinatiecampagne voor deze doelgroep vindt plaats van 23 november tot en met 28 november 2009. De tweede vaccinatie volgt dan in de week van 14 december.

GGD Flevoland is klaar voor de vaccinatiecampagne. De draaiboeken voor de vaccinaties zijn gereed en worden waar nodig aangepast aan de laatste stand van zaken. Iedereen die vragen heeft over deze vaccinatiecampagne kan terecht bij het landelijke telefoonnummer 0800-1100 of www.grieppandemie.nl.
Voor regiospecifieke informatie kunt u terecht op de website van GGD Flevoland: www.ggdflevoland.nl.
Provincie:
Tag(s):