donderdag, 3. september 2009 - 12:51

Giovanca Ostiana wint Laren Jazz Award 2009

Laren

Zangeres en tekstschrijfster Giovanca Ostiana krijgt zaterdag 5 september de Laren Jazz Award 2009 uitgereikt. De jury is van oordeel dat deze jonge zangeres de afgelopen jaren, onder andere via veel achtergrondwerk, een goede naam heeft verworven in de showbizzwereld.

Sinds zij haar eerste CD 'Subway Silence' uitbracht, een album met veel eigen soulvolle en jazzy popsongs en ondersteund door een prima team, is haar ster razendsnel aan het stijgen.

Zij gaat geheel onorthodox te werk in het vinden en gebruiken van allerlei elementen uit de hedendaagse maatschappij. Vooral het smaakvolle mengen van allerlei muzieksoorten waaronder uiteraard jazz, zoals te beluisteren op haar laatste single 'Free' en haar flitsende performance, hebben de jury in unanimiteit doen besluiten om Giovanca de Laren Jazz Award 2009 toe te kennen.

Giovanca zal de Laren Jazz Award 2009 op zaterdagavond 5 september ontvangen uit handen van juryvoorzitter Cees Schrama. Die avond zal zij tijdens Laren Jazz optreden met Frits Landesbergen & Friends.
Categorie:
Tag(s):