donderdag, 10. september 2009 - 8:37

Gordon: "Ik ben gewoon genaaid"

Amsterdam

In een vraaggesprek met 3FM dj Giel Beelen heeft Gordon donderdag gereageerd op zijn besluit om te stoppen met De Toppers. De zanger kwam geëmotioneerd over en verklaarde dat hij niet uit eigen beweging uit de groep gestapt is. "Ik ben gewoon genaaid".

"Natuurlijk ben ik niet uit eigen beweging op gestapt, nee. Van mij had het nog wel door mogen gaan. Maar ja, wat moet ik als er vrijwel iedere dag nieuwe roddels de media in geslingerd worden. Er is al maanden geleden besloten dat ik de groep moest verlaten. Gerard heeft zijn mond in een dronken bui op Ibiza voorbij gepraat. Dus ik hou de eer aan mezelf."

Volgens de ex-Topper zat René Froger woensdag 'heel schijnheilig' bij RTL Boulevard zijn verhaal te vertellen, maar was het zijn besluit dat Gordon moest vertrekken. Het verhaal steekt dus iets anders in elkaar.

Dat de kaartverkoop vorig jaar niet zo goed liep werd door René Froger tegenover Albert Verlinde ontkend. Ruim 120.000 kaarten voor de shows werden er verkocht, aldus Froger. "Dan wil ik wel graag even de afrekening zien", aldus Gordon.

De derde Topper zanger Jeroen van der Boom zal maandag in een verklaring laten weten wat hij gaat doen. "Jeroen voelt zich ook genaaid, hij is in een wespennest gestapt". Het lijkt erop dat Forger niet één maar twee nieuwe Toppers moet gaan zoeken.
Categorie:
Tag(s):