donderdag, 1. oktober 2009 - 10:09

Gratis toegang bij groot U2 Muziekfeest

Exloo

De beste U2 tributeband van Nederland geeft op zaterdag 14 november een concert in Hippisch Centrum Exloo. In het voorprogramma staat Alides Hidding, die in de jaren tachtig furore maakte met zijn band Time Bandits. De toegang voor dit grote U2 Muziekfeest is gratis. Kaarten moeten wel vooraf worden besteld.

Onder het motto ‘where the streets have no name’ biedt U2NL bezoekers aan hun concerten de ultieme U2 ervaring. Deze in 2003 opgerichte band is in zes jaar tijd uitgegroeid Nederlands meest succesvolle U2-tribute band. Op indrukwekkende wijze brengen de bandleden elk concert weer een ode aan hun Ierse helden.
U2NL voerde zijn show inmiddels op, op een indrukwekkend aantal podia, in onder meer België, Luxemburg, Zwitserland, Duitsland, Finland en natuurlijk Nederland. Zo trad de band in 2006 op voorafgaand aan de kwartfinale van het WK voetbal in Keulen en op uitnodiging van de Oostenrijkse regering in het gerenommeerde Kunsthaus Nexus.

De uit Schoonoord afkomstige Alides Hidding - tegenwoordig woonachtig in België - vergaarde in de jaren nationale en zelfs internationale roem in de popwereld met zijn band Time Bandits. Kenmerkend aan de Time Bandits is het professionele geluid van funk, disco, soul en rock en de onmiskenbare stem- en gitaargeluid van Alides Hidding. De grootste hits van Time Bandits zijn ‘Endless Road’ ‘I’m specialized in you’, ‘Listen to the man with the golden voice’ en ‘Live it up’.

De toegang voor dit Grote U2 Muziekfeest is gratis. Wel moeten bezoekers vooraf kaarten reserveren. Dit kan door een e-mail met de tekst Stuur een mailtje met de tekst: ‘Ja, ik wil heel graag vier toegangskaarten voor ‘Het Grote U2 Muziekfeest in Exloo’ en naam, adres, postcode en woonplaats te sturen naar e-mailadres har@regiomagazine.nl. Wie dit doet, krijgt binnen twee weken vier vrijkaarten voor Het Grote U2 Muziekfeest in de brievenbus.
Provincie:
Tag(s):