zondag, 1. november 2009 - 12:50

Grootscheeps onderzoek na vondst dode man in appartement

Helmond

In een woning aan de Spoorstraat in Helmond is zondagochtend het lichaam gevonden van een dode man. De politie gaat uit van een misdrijf.

De politie vond de man rond half negen na dat iemand gemeld had, dat er een dode man in een appartement lag. De politie heeft een grootscheeps onderzoek opgestart. Daarvoor werd een deel van het appartementencomplex "De Wiegert" ontruimd en die bewoners werden opgevangen.

Rechercheurs in 'witte pakken' hebben de eerste verdieping minutieus onderzocht en niet veel later gingen zij op de begane grond verder op zoek naar sporen.

De politie kon op dit moment nog niet meer informatie kwijt. Ook over de doodsoorzaak en de identiteit van het slachtoffer had de politie nog geen informatie beschikbaar.

Het slachtoffer is de tweede dode in de stad door een misdrijf in de afgelopen week. Woensdagavond werd in de Helmondse Dasstraat ook een dode man aangetroffen. Daar werd kort na de vondst al een verdachte bij aangehouden. Of dat hier ook het geval was, wilde de politie nog niet vertellen. Op de vraag of deze zaken met elkaar een verband konden hebben, zei de woordvoerder dat dat wordt uitgesloten.

Later meer....
Provincie:
Tag(s):