dinsdag, 17. november 2009 - 18:40

Hilarische therapiesessies in Couples Retreat

Amsterdam

De nieuwste film met steracteur Vince Vaughn, Couples Retreat, die vanaf 19 november in de bioscoop draait, ondergaan meerdere stellen intensieve huwelijkstherapie. Op de voorpremière van de film in Amsterdam gaf Vaughn echter aan dat therapie niets voor hem is, maar welke Hollywood koppels zitten wel eens met z’n tweetjes op de bank bij de psycholoog?

Een bekend stel dat voor theraphie heeft gekozen zijn Patrick Dempsey en zijn vrouw Jillian Fink. In het tijdschrift People geeft Patrick aan dat ze altijd al een goede relatie hebben gehad, maar dat je in een relatie altijd dingen tegenkomt waar je aan moet werken.

Een ander beroemd stel, Brad Pitt en Angelina Jolie, zouden ook baat hebben bij therapie stelt Starmagazine. De Beckhams krijgen relatietherapie van ervaringsdeskundige Tom Cruise volgens roddel blog Babble. Met twee scheidingen op zijn naam kan laastgenoemde superster een breuk zien aankomen en dus geeft hij Victoria en David advies op het gebied van hun relatie.

Tom zou zich ook op zijn mooie achterhoofd kunnen krabben, want zijn vrouw Katie Holmes schijnt straalgelukkig te zijn zonder hem in Australië. Zij is daar samen met haar dochter voor de opnames van een nieuwe film en zowel Tom als Katie vermaken zich uiterst goed zonder elkaar.

Ongeacht de oorsprong of de laatste roddels, problemen in relaties komen overal voor en veel problemen zijn dus heel herkenbaar. Dit wordt ook duidelijk in de film Couples Retreat. Wanneer een groep vrienden aankomt op een fantastisch vakantie-eiland denken ze dat de reis van hun dromen uitkomt. Al snel blijkt echter dat er een addertje onder het gras zit. Alle stellen moeten in therapie willen ze op het prachtige eiland blijven. De film weerspiegelt herkenbare relatieproblemen die in hilarische scènes worden weergegeven. !
Categorie:
Tag(s):