zaterdag, 19. september 2009 - 13:50

Identiteit treinslachtoffer Weesp (GEEN (FOTO'S)ZELFDODINGEN)

Weesp

Wie herkent deze man? De man kwam op woensdagavond 26 augustus 2009 rond 22.50 uur om het leven, nadat hij in Weesp door een trein was aangereden. De politie gaat uit van zelfdoding. De man was niet in het bezit van identiteitspapieren of andere spullen die naar zijn identiteit leidden.

Tot op heden is het de politie niet gelukt de identiteit van de man vast te stellen. Politie Gooi en Vechtstreek hoopt dat door het vertonen van onderstaande foto's er mensen zijn die de man herkennen en zich melden. Zij kunnen dit doen via 0900-8844. Politie vermeldt er wel uitdrukkelijk bij dat de foto's van deze man als SCHOKKEND kunnen worden ervaren.

De politie is op zoek naar mensen die de man in hun omgeving missen.
Het gaat om een man met een blanke huidskleur, ongeveer 1.65 meter lang met een normaal postuur en kort donker haar. De man droeg verschillende lagen kleding. Het gezicht van de man is door de Forensische Opsporing van de politie Gooi en Vechtstreek gereconstrueerd en gerestaureerd. De vorm van het gezicht kan afwijken van de daadwerkelijke vorm.

De man droeg verschillende lagen kleding. De bovenste laag bestond uit een blauwe spijkerbroek met meerdere zakken erop. Verder droeg de man een blauw/paars trainingsjack geheel bedekt met tekens en met een capuchon.
Ook droeg de man blauwe sportschoenen van het merk j.w. DETS. De sportschoenen hebben maat 43.

Mensen die een persoon missen in hun omgeving die voldoet aan het signalement of die de man naar aanleiding van de foto herkennen, worden verzocht contact op te nemen met de politie Gooi en Vechtstreek via het nummer 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):