woensdag, 9. september 2009 - 21:38

Jacques d'Ancona in jury Model van Hoogeveen

Hoogeveen

Jacques d'Ancona komt vrijdag de jury versterken tijdens models Hoogeveen.

Hij werd voornamelijk beroemd vanwege zijn juryvoorzitterschap in de Soundmixshow. In een tijd (namelijk vóór het Idols-tijdperk) dat jury's over het algemeen vrij mild waren, stond d'Ancona bekend om zijn zeer kritische blik op kandidaten van de Soundmixshow. Hij werd hierom vaak uitgejoeld door het publiek en presentator Huisman probeerde d'Ancona's kritiek meestal wat af te zwakken. Voorzitter Arie Veldman van de jury in Hoogeveen is enthousiast en weet te vertellen dat de jury nu wel uit zeer kwalitatieve personen bestaat.

Marielle Jansen,Sharon van de Weide, Inez Smid,Nancy Anninga, Samantha Blokzijl, Hendriena Kallenkoot, Petra Nijmeijer, Asia Cieslarcyk, Julia Kuijpers, Milou Cornax, Jennifer Koekoek, Joyce van de Laan en Jorien Leendertse zijn er klaar voor. Volgens organisator Jan Leijssenaar namens het Luxor Theater hebben ze hun uiterste best gedaan met bezoek aan kapper, visagie, kledingshops, dansschool en catwalktraining. Dagelijks wordt volop genoten en hard gewerkt om a.s. vrijdag in de finale zo goed mogelijk voor de dag te komen.

Het programma begint a.s. vrijdag 11 september om 19.00 uur, de Modellen komen dan op spectaculaire wijze de Grote Kerkstraat binnen. Het eerste half uur zal er volop muziek zijn en worden de modellen voorgesteld. Hierna volgen vier ronden op de catwalk: avondkleding, sponsorkleding, badkleding en jeanskleding. Het intermezzo tussen de verschillende ronden zal verzorgd worden door een dj in combinatie met de dansschool onder leiding van Harm Jan Schadenberg.

De jury welke bestaat uit Jacques d'Ancona, Nadieh Leijssenaar, Harm Jan Schadenberg en Arie Veldman zijn al bij elkaar geweest en hebben een programma van eisen opgesteld waar ze de modellen op gaan beoordelen. Het programma zal gepresenteerd worden door Albert Jan Vos eigenaar van LUXOR Theater & Entertainment.

De bedrijven die Models & Beauty mogelijk maken zijn deze avond ook vertegenwoordigd en zullen de modellen volop ondersteunen. De bedrijven zijn: Herqua Sport, DA Beauty de Jonge, Greving & Greving, Veldman mode, Prinjob, de Blauwe Shop, Hairpoint Helmy, Jager Motoren, van het Hooge Catering, Mariages, Otten Makelaardij en Luxor Theater. De organisatie van deze avond zal in handen zijn van Hoogeveen.nu, Xandro Media en Luxor Theater. De toegang tot deze finale is geheel gratis en zal in de opgelucht plaatsvinden, alle gereserveerde plaatsen zijn reeds bezet, maar er is nog voldoende ruimte voor het publiek.
Provincie:
Tag(s):