zaterdag, 26. december 2009 - 11:07

Kennis maken met de scoutingtechnieken

Terneuzen

Maandag 28 december komen bijna honderd kinderen in actie in scoutinggebouw ’t Weitje. Knopen, pionieren, navigeren en lezen van kaarten. De kinderen maken kennis met deze en andere scoutingtechnieken.

Maar ook playbacken hoort deze keer in het rijtje thuis. Ingrediënten die garant staan voor een leerzame en plezierige middag en avond, georganiseerd door scoutingvereniging EOS/St. Hubertus.

Belangrijkste doel van de middag is kinderen kennis te laten maken met de verschillende scoutingtechnieken. Sportpunt heeft de groepen 3 tot en met 6 van alle basisscholen in Terneuzen benaderd om mee te doen aan dit scoutingfeest. De belangstelling bleek groot, gezien het aantal aanmeldingen van bijna honderd leerlingen.

Het programma start om 13.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Van 13.30 tot 17.30 uur zijn de kinderen druk bezig met spelletjes en de voorbereidingen voor de playbackshow. Om 17.30 uur gaan de kinderen aan tafel, zodat zij met goed gevulde maag rond 18.00 uur kunnen beginnen aan een wervelende playbackshow.
Provincie:
Tag(s):