dinsdag, 1. december 2009 - 16:57

Leerling gewond na steekpartij op school in Rotterdam

Rotterdam

De politie van Rotterdam Rijmond heeft een jongen aangehouden die ervan wordt verdacht een andere jongen te hebben verwond.

Dinsdagmiddag rond twaalf uur gingen agenten naar een school aan de Lloydstraat in Rotterdam omdat daar op in de opleiding een steekpartij had plaatsgevonden. Op de school had een 16-jarige Rotterdammer onenigheid gehad met een 15-jarige Rotterdammer. Dit was mogelijk al een langer lopend conflict. De oudere jongen pakte een stekend voorwerp en stak de slachtoffer.

Omstanders hebben de jongeren uit elkaar hebben gehaald. Een medewerker / beveiliger heeft hierop de verdachte vastgepakt en overgedragen aan de gealarmeerde politie. De gewonde jongen kon zelf naar buiten lopen en plaats nemen in de ambulance. Hij is overgebracht naar het EMC voor de behandeling van zijn verwonding. De verdachte is door agenten overgebracht naar een politiebureau waar hij in verzekering is gesteld en ingesloten is voor nader onderzoek. Het slachtoffer is na behandeling in de middag uit het ziekenhuis ontslagen. De beide jongens waren allebei leerling.
Provincie:
Tag(s):