zondag, 16. augustus 2009 - 19:51

Man doodgestoken op station, zwangere vrouw gewond

Bussum

Zondagmiddag rond 17.00 uur is bij een steekpartij op station Naarden-Bussum een man doodgestoken. Een zwangere vrouw raakte zwaargewond. De mogelijke verdachte is door omstanders overmeesterd en overgedragen aan de toegesnelde politie.

Beiden slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De man is daar aan zijn verwondingen overleden. Het is nog onduidelijk of de dader en de slachtoffers elkaar kenden, ook de reden van de steekpartij is vooralsnog onduidelijk.

Update maandag 17-08-09
Inmiddels heeft de politie maandag 17 augustus bekendgemaakt dat de vrouw die zondagmiddag 16 augustus werd neergestoken bij het station Naarden-Bussum buiten levensgevaar is. De toestand van de vrouw en haar ongeboren kind is stabiel.

De dader die door omstanders werd overmeesterd wordt woensdag 19 augustus voorgeleid bij de Rechter-commissaris in Amsterdam.

Er zijn aanwijzingen dat de omstandigheden die hebben geleid tot het steekincident liggen in de relationele sfeer.

Over de identiteit van de slachtoffers en de dader worden op dit moment in verband met het onderzoek geen nadere mededelingen gedaan.

Getuigen van het steekincident die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht zich te melden. Zij kunnen contact opnemen via het nummer 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):