maandag, 30. november 2009 - 13:36

Man gebruikt politieauto als urinoir

Venlo

In Venlo is in de nacht van zaterdag op zondag op de Parade een 38-jarige man uit Wellerlooi aangehouden, nadat hij tegen een politieauto stond te urineren.

Agenten spraken de man hierop aan en vroegen hem naar zijn legitimatiebewijs. De man was dronken en kon zich niet legitimeren, waarop hij werd aangehouden. Hier was de verdachte het echter niet mee eens en verzette zich hevig. Ook meerdere omstanders kwamen zich met de aanhouding bemoeien, waardoor de agenten genoodzaakt waren met behulp van hun wapenstok de omstanders op afstand te houden. De verdachte kon uiteindelijk geboeid worden overgebracht naar het politiebureau.

Eerder tijdens de nacht werd op de Jodenstraat een 37-jarige man uit Arcen aangehouden, wegens het beledigen van agenten, zich niet kunnen legitimeren en het opgeven van een valse naam.

Agenten zagen de man over de Jodenstraat lopen, toen hij plotseling een kartonnen doos op een luifel gooide. Zij spraken de man hierop aan en vroegen naar zijn legitimatie. Deze kon hij niet tonen en gaf enkele malen een andere, valse naam op. Toen de man vervolgens gevraagd werd de doos van de luifel af te halen beledigde hij de agenten dermate, dat werd besloten de man aan te houden.
Provincie:
Tag(s):