zondag, 8. november 2009 - 21:29

Man gewond na steekpartij

Heemskerk

Politiemensen stelden omstreeks 06.40 uur, na een melding dat er een steekpartij zou zijn geweest in de Debora Bakelaan, direct een onderzoek in. Zij troffen in een flatgebouw een 41-jarige man uit Druten aan, die verschillende verwondingen had opgelopen.

Uit eerste onderzoek kwam naar voren dat de man op straat onenigheid had gekregen met drie andere mannen, waarna hij was geslagen en gestoken met een mes. Het slachtoffer probeerde zich te verweren en liep daardoor nog meer verwondingen op.

De drie mannen zijn er vandoor gegaan. Het slachtoffer is het flatgebouw ingegaan en heeft daar de politie gebeld. Hij is door ambulancepersoneel ter behandeling naar het ziekenhuis vervoerd, maar mocht later het ziekenhuis weer verlaten.

De politie stelt een onderzoek in naar het incident en is op zoek naar getuigen. Mensen die getuige zijn geweest van het incident, dat zich rond 06.30 uur afspeelde of meer kunnen vertellen over de identiteit van de drie onbekende mannen, worden verzocht contact op te nemen met de recherche in IJmuiden, via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):