dinsdag, 8. september 2009 - 22:40

Man in Hatert niet neergestoken

Nijmegen

Mede door het onderzoek van de Technische Recherche is duidelijk geworden dat de 66-jarige Nijmegenaar, die afgelopen maandag aangaf te zijn neergestoken, gevallen is. Hierbij is een oude hoofdwond open gegaan, wat hevig bloedde.

Maandagavond, rond 20.00 uur werd er melding gemaakt van een hevig bloedende man op de Ruys van Beerenbrouckstraat. Omdat de man mogelijk slachtoffer was van een geweldsmisdrijf startte de recherche direct met een buurtonderzoek en heeft de technische recherche sporenonderzoek gedaan.

Bij het buurtonderzoek werd al snel duidelijk dat de man die avond onder invloed was van alcohol. In het weekend daarvoor was de 66-jarige man gevallen omdat hij dronken was. Hij heeft daar een diepe hoofdwond aan over gehouden. Maandagavond was de 66-jarige man wederom onder invloed van alcohol en is vermoedelijk weer gevallen. Hierdoor is de wond open gegaan.

De man is in het ziekenhuis gehoord en daar kwam naar voren dat hij inderdaad gevallen was en niet neergestoken, zoals eerder werd vermoed. De TR gaf ook aan dat aan het sporenbeeld te zien was dat de man vermoedelijk was gevallen.
Provincie:
Tag(s):