maandag, 21. september 2009 - 13:09

Man met schotwond aangehouden

Utrecht

De politie heeft in de nacht van zondag 20 op maandag 21 september een man in het ziekenhuis aangehouden met een schotwond in zijn been.

Omstreeks 01.30 uur kreeg de politie een melding dat een man de eerste hulp van het Antonius ziekenhuis aan de Van Heuven Goedhartlaan binnen was komen lopen met een schotwond in zijn been. Ter plaatse troffen agenten een 39-jarige man uit Utrecht aan. De man had een schotwond in zijn been. Op aanwijzing van getuigen werd een vuurwapen in beslag genomen. Ook bleek dat de man eerder op de avond, samen met twee andere mannen, op de Europalaan al door de politie gecontroleerd was.

Agenten gingen terug naar de Europalaan en troffen daar de auto met twee inzittenden aan. Het tweetal, 36 en 49 jaar oud en beiden uit Utrecht, werden door middel van een uitpraatprocedure gesommeerd uit de auto te komen. In het voertuig werd geen vuurwapen aangetroffen. Het slachtoffer wil tot op heden niet verklaren wie hem in zijn been heeft geschoten. De politie is een onderzoek gestart.
Provincie:
Tag(s):