donderdag, 3. september 2009 - 20:59

Man steelt auto waar eigenaresse bij staat

Weert

Woensdagavond heeft een nog onbekend persoon op de Vrakkerstraat de auto van een 43-jarige vrouw gestolen, terwijl deze op enkele meters afstand stond. Dit heeft de politie donderdag bekendgemaakt.

De vrouw kwam die avond rond 22.00 uur bij haar woning aan en wilde haar personenauto in haar garage parkeren. Toen ze even uit de auto stapte om plaats te maken in haar garage, stapte er een voor haar onbekende man in haar auto en probeerde hiermee weg te rijden.

De vrouw heeft nog geprobeerd de man uit het voertuig te trekken, maar deze gaf vol gas en reed achteruit tegen een pilaar. Het slachtoffer kon nog net op tijd aan de kant springen en de verdachte ging er met haar auto vandoor.

De dader is een licht getinte man van ongeveer 21 jaar oud. Hij heeft een wat langer, smal gezicht en droeg die avond een gestreepte, grijze pet met witte puntjes en een wit T-shirt.

De politie is een onderzoek gestart en vraagt eventuele getuigen, of mensen die deze avond iets hebben gehoord of gezien, contact op te nemen via 0900-8844. Mensen kunnen ook anoniem tips door geven bij de politie via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):