donderdag, 19. november 2009 - 9:50

Marjolijn Touw volgend jaar te zien in Mary Poppins

Amsterdam

Marjolijn Touw zal vanaf maart 2010 te zien zijn in de rol van Miss Andrew in Mary Poppins met o.a. Hugo Haenen, Maike Boerdam en William Spaaij. Mary Poppins is de musical van Joop van den Ende Theaterproducties in samenwerking met Disney Theatrical Productions en Cameron Mackintosh. Deze nieuwe, magische productie zal volgend jaar op 11 april in première gaan in het Fortis Circustheater in Scheveningen.

Miss Andrew is de voormalige nanny van de familie Banks. In tegenstelling tot haar kleurrijke opvolgster Mary Poppins, is Miss Andrew een onverbiddelijke vrouw die slechts één manier van doen kent - háár manier.
Op dit moment schittert Marjolijn Touw in haar rol als Moeder Vrijmoeth in Ciske de Rat - de Musical, waarvoor zij in juni 2008 een John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Vrouwelijk Bijrol ontving.

Mary Poppins vertelt het verhaal van de wonderbaarlijke nieuwe nanny van de familie Banks: Mary. Ze beschikt over opmerkelijke talenten. In haar bijzijn verandert iedere taak of gebeurtenis in een wonderlijk avontuur voor het hele gezin. Zij verschijnt en verdwijnt op onnavolgbare wijze met haar vliegende paraplu en een betoverde reistas vol spectaculaire verrassingen.
Categorie:
Tag(s):