dinsdag, 25. augustus 2009 - 14:19

Meer dan honderd tips in zaak crècheleidster

Amsterdam

Meer dan honderd tips heeft de politie maandagavond binnengekregen na publicatie van de naam en de foto van de man die ervan wordt verdacht de 32-jarige Arzu Çakmacki - Erbas, eigenares van kinderdagverblijf Moeders Schoot in Geuzenveld, om het leven te hebben gebracht.

Nog steeds blijven de telefoontjes binnenkomen waardoor het rechercheteam enige uitbreiding heeft gekregen om al die tips te kunnen onderzoeken. Onder die meldingen zitten hele waardevolle aanwijzingen. De Hoofdofficier van Justitie looft € 5000,- uit voor de gouden tip.

De zaak zal vanavond, dinsdag 25 augustus 2009 om 21.50 uur, opnieuw aan de orde komen in het televisieprogramma Opsporing Verzocht van de Avro op Nederland 1. Op de website www.depolitiezoekt.nl zijn de foto en de identiteit van de verdachte terug te zien.

De politie moedigt iedereen aan te blijven bellen ook al denkt u dat de informatie die u hebt niet zo belangrijk is. Maar zij waarschuwt ook dat e verdachte verslaafd is aan alcohol en drugs en dat zij aanwijzingen heeft dat de man als gevaarlijk en onberekenbaar kan worden beschouwd en adviseert bij het aantreffen of zien van deze verdachte om zelf GEEN toenadering tot hem te ondernemen maar onmiddellijk de politie te bellen.

Tips zijn welkom op het telefoonnummer 0800-6070 (Opsporings tiplijn) of via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):