woensdag, 30. december 2009 - 9:38

Meerdere huisverboden opgelegd

Blerick

Dinsdagochtend is een 34-jarige man uit Venlo aangehouden, op verdenking van het mishandelen van zijn 23-jarige vriendin. De twee zouden maandagmiddag ruzie hebben gekregen, waarbij de man zijn vriendin zou hebben bedreigd en tegen haar hoofd zou hebben geschopt. Agenten hebben de man dinsdagochtend in zijn woning aangehouden. De man heeft inmiddels een huisverbod op gelegd gekregen.

In Reuver is een 46-jarige man aangehouden, wegens het bedreigen van zijn gezin. De verdachte zou in de nacht van maandag op dinsdag in beschonken toestand thuis zijn gekomen en vervolgens ruzie hebben gemaakt met zijn 45-jarige vrouw. Hierbij zou hij op een gegeven moment een steekwapen hebben gepakt en hebben gedreigd zijn vrouw en zichzelf iets aan te doen. De man heeft een huisverbod opgelegd gekregen.

In dezelfde nacht is een 35-jarige Venraynaar aangehouden, die zijn 35-jarige vrouw zou hebben mishandeld. De verdachte zou die avond onder invloed van alcohol zijn vrouw aan de haren hebben getrokken en haar meerdere malen tegen haar hoofd hebben geslagen. Agenten hebben de man later die nacht aan weten te houden. Aangezien het waarschijnlijk niet de eerste keer is dat de vrouw is mishandeld door de verdachte, heeft hij een huisverbod opgelegd gekregen.
Provincie:
Tag(s):