woensdag, 21. januari 2009 - 17:04

Met voet beknelde man meegesleurd met trein

Gouda

Een 21-jarige jarige man uit Gouda heeft woesdagmiddag korte tijd met zijn voet vastgezeten tussen de deuren van de trein die vertrok van het station Gouda. Dit heeft het Korps Landelijke Politie

De man werd ongeveer 30 meter door de trein meegesleurd. De man raakte licht gewond. Het incident gebeurde op station Gouda. De Spoorwegpolitie van het KLPD doet onderzoek naar het ongeval.



De man wilde rond 15.00 uur de intercity van Gouda naar Utrecht nemen. Hij verklaarde dat hij vergeten was een treinkaartje te kopen en wilde uitstappen. Op dat moment sloten de deuren en kwam de man aan de buitenkant van de trein vast te zitten met zijn voet. Oplettende reizigers trokken aan de noodrem.



Agenten van de Spoorwegpolitie die in de trein aanwezig waren verleenden hulp. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De arm van de man was uit de kom geraakt en ook heeft hij diverse blauwe plekken opgelopen. De oorzaak van het incident is nog niet duidelijk en wordt onderzocht door de Spoorwegpolitie.
Provincie:
Tag(s):