donderdag, 29. oktober 2009 - 9:56

Michael Bublé in het GelreDome

Arnhem

Op woensdag 19 mei 2010 geeft de Canadese zanger Michael Bublé een concert in GelreDome. Het concert is onderdeel van zijn 'Crazy Love Tour', naar aanleiding van het gelijknamige album.

Zijn nieuwe album 'Crazy Love' kwam afgelopen week op nummer 2 binnen in de Nederlandse Album Top 100 en werd meteen met

goud bekroond. In thuisland Canada en in de Verenigde Staten behaalde Michael Bublé met dit album de nummer 1 positie. 'Crazy Love' is de opvolger van het Grammy Award winnende 'Call Me Irresponsible' en zijn eerste studioalbum sinds 2,5 jaar.

Op jonge leeftijd raakte Michael Bublé geïnspireerd door de muziek van Frank Sinatra, The Mills Brothers, Ella Fitzgerald en Nat 'King' Cole.

De 34- jarige zanger heeft wereldwijd in korte tijd zijn naam gevestigd met zijn debuutalbum 'Michael Bublé' en zijn tweede album 'It's Time'.

Dit laatste album betekende zijn doorbraak in Nederland. Grote hits volgden zoals 'Home', 'Lost' en 'Everything'. Michael Bublé heeft wereldwijd meer dan 22 miljoen albums verkocht waaronder meer dan 400.000 in Nederland.
Provincie:
Tag(s):