dinsdag, 4. augustus 2009 - 16:06

Milieupas aanvragen makkelijk via internet

Grootegast

Sinds 1 mei 2009 kunnen inwoners van de gemeenten Grootegast, Leek en Marum de milieupas online aanvragen. Hierdoor hoeven inwoners niet meer naar het gemeentehuis van Grootegast te komen en wordt de milieupas binnen drie werkdagen thuis ontvangen.

Inwoners van de gemeenten Grootegast, Leek en Marum brengen grof huishoudelijk afval naar milieustraat 'De Tweemat' in Grootegast. Om hiervoor te betalen hebben de inwoners een milieupas nodig. Deze milieupas kon op het gemeentehuis van Grootegast worden opgehaald of werd na betaling binnen twee weken opgestuurd.

Nu is er een snellere en makkelijkere manier om de pas aan te vragen, namelijk via de webwinkel van gemeente Grootegast. Hiervoor kunnen inwoners van de drie gemeenten naar de webwinkel op de website van gemeente Grootegast gaan (onder de rubriek 'digitaal loket'). Als inwoners inloggen met DigiD, kunnen de gegevens worden ingevoerd en kan worden betaald via Ideal of met Visa/ Mastercard. De inwoner heeft de milieupas vervolgens binnen drie werkdagen in huis.
Provincie:
Tag(s):