vrijdag, 11. december 2009 - 9:19

Miljonair Fair geopend door Sarah Ferguson

Amsterdam

Donderdagavond is in Amsterdan de 8e editie van de Miljonair Fair van start gegaan. Een orkaan van optimisme, zo omschrijft de organisatie de beurs voor de rijken. De opening werd dit jaar verricht door de Hertogin van York, Sarah Ferguson.

De Miljonair Fair is hét podium voor de absolute top van het luxesegment: van kunst en antiek, bolides en sportauto’s, jachten en sloepen, ambacht en design, horloges en juwelen, sound & vision en home entertainment tot reizen, hotels en resorts. Ruim 22.000 m2 wordt gevuld met vakmanschap,
ambacht en ondernemerszin, fantastische restaurants en bovenal bijzondere producten en merken.

Vele BN´ers verschenen donderdag op de rode loper om te netwerken of om een beetje bij te kletsen. In hun mooiste outfit lieten ze zich dan ook maar wat graag fotograferen. Voorvechtster van de plastische chirurgie Marijke Hellwegen had een´vredesduif´bij zich die ze de hele avond in een kooitje meedroeg. Estelle Gullit kwam naar de beurs om met bekenden bij te kletsen en wilde er vooral een gezellig´onder onsje´van maken.

Gedurende vijf dagen kunnen bezoekers hun hart ophalen tussen allerlei luxueuze producten. Verwacht wordt dat er de komende dagen ruim 49.000 liefhebbers zich komen 'verlekkeren'.
Categorie:
Tag(s):