dinsdag, 15. december 2009 - 20:29

MisdaadNet beste digitale zender 2009

Amsterdam

MisdaadNet heeft met bijna tien procent van de stemmen de verkiezing voor beste digitale zender 2009 gewonnen. TV Oranje en Family7 werden respectievelijk tweede en derde in deze door televisiegids Totaal TV georganiseerde verkiezing.

Al bijna tweederde van de Nederlandse huishoudens heeft digitale tv. Totaal TV schreef daarom voor het tweede jaar op rij de verkiezing voor beste digitale zender uit. Met bijna tien procent van de stemmen gaf MisdaadNet, de zender voor liefhebbers van detectives en misdaadseries, de anderen het nakijken. Piet Römer (Baantjer) nam namens MisdaadNet de award in ontvangst. De 81-jarige Römer kreeg tijdens de uitreiking de lachers op zijn hand door te bekennen dat hij niet bij elke Baantjer-episode meer weet wie de dader is. “Tijdens zo’n aflevering kan ik mooi naar mezelf kijken hoe ik de zaak oplos!”

TV Oranje, vorig jaar de beste digitale zender, werd tweede. “Nu we onze 'tegenstander' kennen, halen we volgend jaar alles uit de kast om deze te verslaan”, reageerde de commerciële zender met Nederlandse en Vlaamse muziek sportief. Als derde kwam Family7 uit de bus, de zender die zich met haar programmering op de christelijke gemeenschap richt.
Categorie:
Tag(s):