dinsdag, 1. september 2009 - 21:23

Motoragent geschept na ongeluk

Wognum

Een 45-jarige politiemotorrijder van politie Noord-Holland Noord raakte dinsdagmiddag rond 17.00 uur gewond bij een aanrijding op de A7 ter hoogte van Wognum.

Bij die aanrijding aan de andere kant van de A7 kwamen door nog onbekende oorzaak een busje en een auto met elkaar in botsing. De bestuurder van de bus belandde met zijn voertuig tegen een boom belandde. De auto sloeg over de kop en kwam in de sloot terecht. Politie en brandweer kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen.

De politiemotorrijder stapte juist van zijn motor af om een rijstrook vrij te maken om een ambulance doorgang te verlenen die een gewonde vervoerde van het eerder ongeval aan de andere kant van de A7, toen een 52-jarige automobilist uit Hoorn de agent aanreed. De man had de motoragent te laat gezien.

De agent werd geschept en kwam in de berm terecht. Hij werd met spoed vervoerd naar het MCA in Alkmaar. Hier bleek dat hij naast een gebroken kaak en een zware hersenschudding, een scheurtje in zijn nekwervel had opgelopen. Naar het ongeval wordt verder onderzoek gedaan.
Provincie:
Tag(s):