maandag, 28. september 2009 - 21:18

Nieuwe aanhouding steekincident Groest

Hilversum

Zondagavond 27 september is een 19-jarige Hilversummer als verdachte aangehouden in het onderzoek naar het steekincident eerder die dag op de Smidsteeg in Hilversum. Bij een ruzie werd rond 02.30 uur een 16-jarige Hilversummer gestoken. Hij ligt nog steeds zwaargewond in het ziekenhuis.

De andere 19-jarige Hilversummer die zondagochtend werd aangehouden, is vrijgelaten. Hij wordt niet langer verdacht. Het onderzoek naar het incident wordt voortgezet.

De 16-jarige Hilversummer kwam zondagochtend vroeg het politiebureau aan de Groest binnenlopen en vertelde dat hij gestoken was in de Smidsteeg. Vervolgens zakte hij in elkaar. De jongen werd overgebracht naar een ziekenhuis. Er werd direct een groot onderzoek gestart.

De politie is nog steeds op zoek naar een groep jongens die vlak voor de steekpartij mogelijk contact hadden met het slachtoffer. Zij bevonden zich toen in de Smidsteeg.

Het onderzoeksteam wil de jongens graag spreken en vraagt ze contact op te nemen. Ook andere getuigen worden gevraagd zich te melden. Dat kan via het nummer 0900 88 44. Wie liever anoniem reageert, kan dit doen via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.
Provincie:
Tag(s):