vrijdag, 31. juli 2009 - 10:34

Nieuwe advance-uitvoering voor Audi A8

Leusden

Audi introduceert een nieuw uitrustingsniveau voor alle versies van de Audi A8. De Advance-uitvoering vervangt bij het topmodel van Audi zowel de Pro Line als de Pro Line Plus. De Audi A8 Advance is met minimaal twintig comfortverhogende opties rijk uitgerust in combinatie met een scherpe prijsstelling.

Afhankelijk van de gekozen versie van de Audi A8 bevat de Advance-uitvoering onder meer airconditioning, middenarmsteun voor, Bose Surround Sound, Audi Parking System Advanced en geluidsisolerend dubbel glas met verwarmbare voorruit.

De scherpe prijzen van de Advance-uitvoeringen dragen bij aan een lagere bijtelling en aantrekkelijke leasetarieven. Het procentuele voordeel bij de aanschaf van een Advance-uitvoering bedraagt ruim vijftig procent ten opzichte van de gezamenlijke waarde van de aanwezige extra’s. De meerprijs van de Advance-uitvoeringen ten opzichte van de basismodellen loopt uiteen van € 11.800,- tot € 14.900,-, inclusief bpm en btw.

Comfort en sportiviteit
Het leveringsprogramma van de Audi A8 blijft technisch ongewijzigd. Er is keuze uit versies met standaard wielbasis en lange wielbasis; er zijn benzine- en dieselmotoren met zes-, acht- en twaalfcilinders. Uiteraard is er ook keuze uit voorwielaandrijving en quattro vierwielaandrijving. Audi’s voorsprong door techniek komt in de Audi A8 ook tot zijn recht bij de direct ingespoten benzinemotoren, de toegepaste efficiënte dieseltechniek en het onderstel, dat borg staat voor comfort en sportiviteit. De techniek en de gunstige verbruikscijfers zorgen tevens voor een groot aantal groene B- en C-labels voor de Audi A8-modellen.
Categorie:
Tag(s):