maandag, 28. december 2009 - 13:01

Nieuwjaarsdag verkenningsloop Safari Run

Arnhem

Inmiddels lijkt het een traditie te worden. Op 1 januari om 13.00 uur start voor de derde keer op rij een groep hardlopers, die het parcours van de Safari Run gaan verkennen. Deze verkenning is gratis voor alle deelnemers aan de Safari Run op 24 januari 2010.

In vier groepen met verschillende tempo’s en verschillende afstanden starten de lopers vanaf de carpoolplaats bij Knooppunt Waterberg in Arnhem-Noord.

Vanaf Knooppunt Waterberg zullen de lopers twee verschillende routes van drie en zes kilometer lopen om bij landgoed Schaersbergen uit te komen. Vanaf daar wordt het vijf kilometerlange parcours van de Safari Run gezamenlijk belopen. Na de terugtocht van drie kilometer zorgt de organisatie voor koffie, thee en warme chocomel. In voorgaande jaren namen lopers spontaan oliebollen en appelflappen mee. Hardlopers die willen deelnemen aan deze verkenningsloop kunnen zich melden bij de organisatie via info@safarirun.nl.

De Safari Run vindt op 24 januari 2010 voor de derde keer plaats op Landgoed Schaersbergen nabij Burgers’ Zoo. De organisatie verwacht zo’n duizend deelnemers. Het evenement is vooral populair bij families, omdat ze na het hardlopen gratis naar Burgers’ Zoo kunnen. Om de loop niet te massaal te maken heeft de organisatie een limiet per afstand ingesteld.

Wanneer de limiet is bereikt sluit de inschrijving. Inschrijven kan alleen via de voorinschrijving op internet. Alle informatie over de loop is te vinden op www.safarirun.nl
Provincie:
Tag(s):