vrijdag, 6. november 2009 - 17:59

OM zoekt getuigen dodelijke aanrijding

Amsterdam

Het Openbaar Ministerie is op zoek naar getuigen van een dodelijke aanrijding op de kruising Stadionweg/Diepenbrockstraat.

Een 41-jarige vrouw werd donderdag 22 oktober rond 16:00 uur
's middags aangereden op de hoek van de Stadionweg en de Diepenbrockstraat door een motoragent. De volgende dag is ze aan haar verwondingen overleden.

Op 4 november heeft het Openbaar Ministerie in een aflevering van het televisieprogramma Ter Plaatse getuigen gevraagd zich te melden om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van hetgeen er die middag is gebeurd. Er werd specifiek gevraagd naar een bestuurder van een busje. De bestuurder die zich hierna gemeld heeft, blijkt niet de juiste te zijn.

Het Openbaar Ministerie is daarom nog steeds op zoek naar de bestuurder van een busje dat ten tijde van de aanrijding voor een stoplicht stond op de kruising van de Stadionweg/Diepenbrockstraat. Het OM is ook op zoek naar meer getuigen. Het was op het moment van de aanrijding druk op straat. Er moeten daarom meer mensen zijn die iets van de aanrijding gezien hebben. Getuigen kunnen contact opnemen met de opsporingstiplijn via telefoonnummer 0800-6070.
Provincie:
Tag(s):