vrijdag, 28. augustus 2009 - 21:33

Onbekende man misbruikt 15 jarig meisje

Anloo

De politie is momenteel bezig met een onderzoek naar een ernstig zedenmisdrijf, dit naar aanleiding van een melding dat een 15-jarig meisje uit de gemeente Aa en Hunze seksueel misbruikt zou zijn door een onbekende man.

Het meisje fietste woensdagmiddag 26 augustus 2009 tussen 15.00 en 16.00 uur over het fietspad langs de Gasterenseweg. Vlak voor Anloo, waar het fietspad een stukje door een bos loopt, werd ze volgens de melding door de onbekende man van de fiets getrokken, daarna werd ze misbruikt.

Het meisje is vervolgens naar huis gefietst waarop de politie werd gewaarschuwd. Er is direct een onderzoek opgestart, waaronder een technisch onderzoek en een buurt- en passantenonderzoek. Inmiddels is een onderzoeksteam geformeerd die deze zaak verder gaat onderzoeken.

De politie wil graag in contact komen met mensen die rond deze tijd hier in de buurt zijn geweest of mensen die mogelijk op een andere manier informatie hebben over deze zaak. Hen wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie op het telefoonnummer 0900 8844.
Provincie:
Tag(s):