dinsdag, 29. december 2009 - 11:37

Onbekende man redt leven van zes jarig meisje

Enschede

Een nog onbekende man heeft maandagmiddag 28 december een meisje van zes jaar van de verdrinkingsdood gered. Hij heeft haar van de bodem van het zwembad aan de van Deinselaan in Enschede gehaald en aan de kant gebracht. De politie wil graag met deze man in contact komen.

Maandagmiddag 28 december om ongeveer 14.00 uur werd gemeld dat men in het zwembad, het Aquadrome aan de van Deinselaan in Enschede, een meisje aan het reanimeren was. Bleek dat een zes jarig Enschedees meisje op de kant van het zwembad lag en hulpverleners waren druk bezig het meisje te reanimeren. Na enkele minuten kwam er weer ademhaling en begon het hart van het meisje weer te kloppen. Hierop is zij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis waar ze is opgenomen.

Een man, waarvan de identiteit niet bekend geworden is, zag het kind op de bodem van het zwembad liggen. Hij aarzelde niet en dook naar de bodem en haalde haar naar boven en waarschuwde het personeel van het zwembad die met de hulpverlening begonnen.

De politie wil nu graag in contact komen met deze man. Hij, of mensen die weten wie hij is, worden verzocht contact op te nemen met de afdeling Enschede-Oost van de politie Twente via het bekende nummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):