vrijdag, 13. november 2009 - 11:50

Ongeval op dreef wordt één inzittende fataal

Almere

Vrijdagochtend rond 10.00 uur is bij een aanrijding op de kruising Havendreef met de Stedendreef een 49-jarige vrouw uit Almere om het leven gekomen. ‘Bij de aanrijding waren in totaal vijf voertuigen betrokken’, meldt de politie vrijdagmiddag.

Drie bestuurders van andere auto’s raakten lichtgewond. Zij zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis, maar mochten later op de dag weer naar huis. Specialisten van het verkeersongevallenteam doen uitgebreid onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Het slachtoffer reed met haar voertuig over de Stedendreef. Op de kruising met de Havendreef wilde zij vermoedelijk linksaf slaan toen haar auto in de flank werd geraakt door een voertuig dat vanaf de Havendreef kwam. Door de aanrijding raakte het 49-jarige slachtoffer in haar auto bekneld en overleed zij ter plaatse.

Agenten en analisten van het verkeersongevallenteam zijn op de plek van het ongeval direct een onderzoek gestart. De kruising Stedendreef / Havendreef is enige tijd afgesloten geweest voor het overige verkeer.
Provincie:
Tag(s):